top of page

Mocht u interesse hebben in een of meerdere van onze buitengewoon lieve, mooie en met stamboom Brits korthaar dan zien wij graag van u een onderbouwende reactie.

Wij plaatsen geen kittens alleen!

Mocht u al een poes of kat in huis hebben dan is dit uiteraard geen probleem.

Bericht ontvangen!

Voor eventuele vragen of opmerkingen kunt u via de mail contact met ons opnemen of het contactformulier hiernaast invullen.

naam:   Ellard, Christa en Lindsey

e-mail: christa.w@live.nl

Open brief aan alle kitten kopers:

Je bent op bezoek geweest voordat je je kat mee naar huis nam. Je hebt ons veel vragen gesteld en wij fokkers hebben geduldig alles beantwoord. Ook wij hebben je veel vragen gesteld en geprobeerd om je van te voren zo goed mogelijk te leren kennen. We hebben uitgelegd hoe de kat verzorgd moet worden, wat hij of zij eet en hoe de kat onderhouden moet worden. We hebben ook gezegd dat contact met onze kittens en kittenkopers voor ons voor altijd belangrijk zal zijn en dat we ons gedurende ons hele leven verantwoordelijk zullen voelen.

Waarom? Omdat we van onze kittens houden!

Ze haalden hun eerste adem in onze handen, vol verwachting hopen we op een waardig leven. We hadden nachten met weinig slaap en zorgden ervoor dat onze baby's de best mogelijke start kregen voor een geweldig en gezond kattenleven. De moeder van je kat is ons geliefde familielid, en voordat we je kittenkregen- hebben we weken van te voren eerst alles heel goed uitgedacht en gepland.

Ook nu geldt... omdat we van onze katten houden!

We zeggen niet veel als je zegt dat je kat ineens niet meer van het eten houdt wat hij of zij hier gewend was, en accepteren elke verandering van eten ​​zonder te klagen.

Omdat... we nog steeds van hem/haar houden!

We verheugen ons op elke foto, elk bericht en elk telefoontje, zelfs na jaren.

Omdat we nog steeds van onze katten houden!

We zijn geen fokkers geworden omdat we ons vervelen, we fokken ze omdat we van dit ras houden en omdat we zo een droom vervullen, een soort van kattendroom. De liefde voor onze kittens is niet te koop met een paar bankbiljetten.

Mooie vriendschappen kunnen er ontstaan, ook dat willen we niet missen. Veel kittenkopers vertellen ons na vele jaren nog, hoe geweldig de kat is die ze van ons hebben gekregen. Dat soort momenten koesteren wij in ons hart.

Helaas zijn er ook altijd anderen die gewoon uit ons leven verdwijnen, alsof ze vergeten zijn dat wij de fokkers waren die ooit onze harten hadden verkocht.

Maar we blijven van onze kittens en katten houden!

tekst is overgenomen van internet en vertaald naar Nederlands

bottom of page