top of page

De liefde voor de Brits korthaar is ontstaan doordat kennissen een aantal katten van dit ras hebben, niet alleen voor het uiterlijk maar zeker het super lieve karakter wat bij de Brits korthaar erg kenmerkend is.
Nadat zij een kitten erbij kregen en er uit dat nest nog kittens beschikbaar waren bij cattery de woelwezeltjes was de beslissing al snel gemaakt dat er bij ons een Brits korthaar zou komen.
Het was een perfecte beslissing daar onze andere kat op dat moment alleen was en daar niet blij mee was.
Zodoende is Minoes bij ons gekomen in augustus 2015.
Sinds augustus 2016 is onze kattenfamilie uitgebreid met Luna.
( Luna komt bij Cattery Wakayama vandaan)

Onze 3e Brit is Misty ook een Brits Korthaar Black silver tabby blotched Misty is geboren bij Francien en Willem van Cattery Wilfra

En onze 4e aanwinst is super mooie lieve Sansa een Brits korthaar Silver Tabby spotted.
Sansa was liefde op het eerste gezicht en komt bij Cattery Wakayama vandaan.
En onze laatste aanwinst is Duchess dat is een dochter van Sansa.

Al onze  poezen worden HCM en PKD getest.

Onze katten staan onder toezicht van Dierenkliniek Diana van der Star in Rotterdam, Dierenziekenhuis Caresse in Rotterdam en Dierenkliniek Bossenbuurt in Zoetermeer( klik voor meer informatie op het logo hieronder)


 

 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 

Hieronder kunt u een youtube filmpje kijken over vroegcastratie:Voor u tot aanschaf van een kitten of kat gaat neemt u dan nog even de tijd om onderstaande site te bezoeken. (klik op het plaatje van de twee poesjes)*bronvermelding stichting Poezensnuitjes*
Dit is waarom wij géén kittens alleen plaatsen.Mocht u uiteraard al een kat in huis hebben dan is dat geen probleem. En uiteraard is het geen verplichting om twee kittens bij ons af te nemen.


 


 

De Cattery

bottom of page